over verhuistarief.nlOver Verhuistarief.nl

Verhuistarief.nl, de plek waar verhuisdiensten onder strenge kwaliteitseisen op aanvraag worden aangeboden. In de huidige verhuismarkt is er vaak onvoldoende overzicht in wat een goed en wat een slecht bedrijf is. Daarom selecteren wij de goede bedrijven er voor de consument tussen uit en brengen wij de consument enkel met kwalitatieve verhuizers in contact. Deze dienst is voor de consument geheel kostenloos en geheel op vrijblijvende basis.

Verzekerd van een succesvolle verhuizing

Alle verhuisbedrijven zijn geselecteerd aan onze strenge kernwaarden. Zo heeft verhuistarief.nl alvast de beste verhuizers voor u voorgeselecteerd. Alle aangesloten verhuizers staan voor een succesvolle verhuizing. Kortom de beste verhuizers vindt u door verhuisoffertes aan te vragen op verhuistarief.nl.

Kernwaarden verhuisbedrijven verhuistarief.nl
1. kwaliteit
2. service
3. vakmanschap
4. ruime ervaring
5. duidelijke kostprijs
6. snel en adequaat
7. vrijblijvend en kostenloos advies
8. klantvriendelijkheid

Informatie voor verhuisbedrijven

Verhuisatarief.nl is de gespecialiseerde intermediair in kwalitatieve verhuizingen. Uitsluitend verhuisbedrijven die aan onze kernwaarden voldoen worden vermeld in de online service van verhuistarief.nl. Met deze openbare kernwaarden en de service van verhuistarief.nl gekoppeld aan uw verhuisbedrijf, versterkt u aanzienlijk uw onderneming.

Aanmelden verhuisbedrijven

U heeft een uitstekend verhuisbedrijf, u kunt voldoen aan de kernwaarden van verhuistarief.nl en u wilt graag vermeld worden op verhuistarief.nl. Dan bent u waarschijnlijk een geschikte partner voor verhuistarief.nl. Neem dan via onze aanmeld pagina contact op en wij staan uw spoedig te woord. Ga naar de aanmelden voor bedrijven pagina.

Informatie voor makelaars

Makelaars kunnen met verhuistarief.nl direct hun cliënten een betere service aanbieden door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde makelaars module. Bent u een professionele makelaar en wilt u uw cliënten beter van dienst zijn, vraag dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze verhuistarief service. Aanmelden makelaars

Online acquisitie

Miljoenen consumenten zoeken dagelijks op het internet naar informatie over producten of diensten. Wij bieden deze consumenten een helpende hand door online uitsluitend kwalitatieve verhuisbedrijven aan te bieden.
Online acquisitie wordt gerealiseerd door een dynamisch en "up to date" advertentie beleid. Dit advertentie beleid staat dagelijks onder controle van Google gekwalificeerde bureaus.

Offline acquisitie

Naast de online acquisitie heeft verhuistarief.nl ook een eigen ontwikkeld offline netwerk van vertegenwoordigers. Deze vertegenwoordigers zijn gespecialiseerd in verhuisopdrachten en benaderen aankomende particulieren met hun eventuele verhuizing. Dit geheel conform de regels van de nieuwe telemarketing wet.